Aziz Yıldırım ve Gonca Çelikkıran Yıldırım boşanıyor mu? - Haber 1Haber 1

Aziz Yıldırım ve Gonca Çelikkıran Yıldırım boşanıyor mu?

Bugün bazı medya organlarında Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım Çelikkıran’ın boşanacakları iddia edildi. Çıkan bu boşanma iddialarının asılsız olduğu bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2019 - 16:41

665 okunma
Aziz Yıldırım ve Gonca Çelikkıran Yıldırım boşanıyor mu?

15 Şubat 1998’de Fenerbahçe’nin başına geçen Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin en uzun başkanlık yapan ismi olarak tarihe geçmişti. Şu sıralar ‘efsane başkan’ olarak anılan Aziz Yıldırım’ın 2011 senesinde hayatını birleştirdiği Gonca Çelikkıran Yıldırım’la ilişkilerinin arasında anlaşmazlık çıktığı ve çekişmeli bir şekilde boşanacakları iddiası bugün ulusal medyada büyük yankı gördü.

BOŞANMA İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Sözcü’den Ömercan Altay’ın haberine göre Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım Çelikkıran’ın boşanacakları iddia edildi. Çıkan bu boşanma iddialarının asılsız olduğu bilgisine ulaşıldı. Çıkan bu iddiaların ardından Aziz Yıldırım’a yakın isimlerden edinilen bilgiye göre Yıldırım, evliliğinin biteceği yönünde çıkan iddiaları tamamıyla yalanlarken çevresine de bu haberlerle ilgili gerekli yaptırımları gerçekleştireceğini söyledi. Yıldırım’ın “Ellerinde boşanacağıma yönelik belge varsa ortaya çıkarsınlar, hakkımda asılsız, boşanma haberleri yapan kurumlar hakkında adli süreci başlatacağım” dediği de gelen bir diğer bilgiydi.

AZİZ YILDIRIM DA BOŞANMA İDDİALARINI YALANLADI

Yıldırım da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Boşanacağını net bir dille yalanlayan Yıldırım, şöyle dedi: “Bugün, Milliyet Gazetesinin 1. sayfasında sürmanşette ve aynı gazetenin Cadde isimli ekinde 1. sayfada, Umut Ünver imzası ile yayınlanan haber ve içeriği yalandır. Haber ve içeriği, aileme ve aile hayatıma yönelik alçakça bir saldırıdır. Bu alçak saldırıya karşı her türlü hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim. Evliliğimizde her hangi olumsuz bir durum yoktur. Aile birliğimiz, eşimle tam bir uyum içerisinde karşılıklı saygı ve sevgiyle sorunsuz olarak sürmektedir.

gonca yıldırım ile ilgili görsel sonucu

Söz konusu yalan haber sebebi ile beni ailemle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan kişi, bu kişiye bu haberi yaptıran kişiler ve bu haberi doğrulatmadan yayınlayanlar; şeref, haysiyet ve onurları olmayan kişiliksiz varlıklardır. Aile değerine bu denli pervasızca yapılan saldırının failleri kendi şerefsiz yaşamları ile bu kuruma değer veren insanları bir daha lekeleyememeli, aile kurumunun ne denli kutsal bir değer olduğunu anlayacak ölçüde ve şekilde cezalandırılmalıdır.
Mesleği uğrunda şehit düşen Abdi İpekçi gibi saygın, gazetecilik mesleğinin yüksek değerleri ile tarihe geçen bir gazetecinin yöneticiliğini yaptığı Milliyet Gazetesi’nin, masa başı hazırlanan ve insanların mahremine fütursuzca saldırıda bulunan bu kişinin çalıştığı bir noktaya gelmiş olması bana göre hazindir. Milliyet Gazetesi de bu duruma sessiz kalmamalı, bu işte sorumluluğu bulunan kişinin içinde bulunduğu çukurun seviyesini görerek, sistem dışına çıkarmalıdır.
Ayrıca ve aynı zamanda toplumda aile ve değerlerine bu kadar pervasızca saldıran bu kişileri kamuoyu, vicdanında yargılamalı ve bir hüküm vermelidir.”

Aziz Yıldırım’ın eşi Gonca Çelikkıran Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli?

AZİZ YILDIRIM’IN EŞİ GONCA ÇELİKKIRAN YILDIRIM KİMDİR?

Gonca Çelikkıran ve Aziz Yıldırım çifti 2011 yılında dünya evine girdi. Gonca Çelikkıran Yıldırım çok sık olmasa magazin gündemine geliyor. Peki Gonca Çelikkıran Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

Gonca Çelikkıran Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü’nde iletişim departmanında bir süre çalıştı. Gonca Çelikkıran Yıldırım’ın ablası da Fenerbahçe Spor Kulübü’nde görev aldı. İşte Aziz Yıldırım’ın eşi Gonca Çelikkıran Yıldırım hakkında merak edilenler…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile 2011 yılında dünya evine giren Gonca Çelikkıran gerçekleştirilen genel kurula eşi Aziz Yıldırım ile birlikte katıldı. 1972 doğumlu olan Gonca Çelikkıran ve Aziz Yıldırım’ın evliliğinden bir kız cocuğu dünyaya gelmişti. Gonca Çelikkıran’in Aziz Yıldırım ile olan evliliğinde ailesinin karşı çıktığı iddiaları gündeme gelmişti.

Sözcü

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.