Olmaz, olamaz demeyin! Asil Nadir, 78 yaşında baba oldu - Haber 1Haber 1

Olmaz, olamaz demeyin! Asil Nadir, 78 yaşında baba oldu

“Olmaz, olamaz demeyin” Oldu işte. Kıbrıslı ünlü işadamı Asil Nadir, 78 yaşında baba oldu. Daha önceki evliliklerinden 4 erkek çocuğu olan Nadir’in 35 yaşındaki eşi Nur Nadir, kız bebek dünyaya getirdi.

Olmaz, olamaz demeyin! Asil Nadir, 78 yaşında baba oldu

05 Mayıs 2019 - 14:42

ABONE OL

Asil Nadir… Kıbrıslı ünlü Türk işadamı… Kamoyu Asil Nadir’i, 1980’li yılların sonunda ve 1990’ı yılların başında iş dünyasındaki başarıları ile tanıdı. Asil Nadir, şu anda 78 yaşında… Kendisinden 43 yaş küçük Nur Nadir ile evli. İşte 78 yaşındaki Asil Nadir, 5. kez baba oldu. Önceki iki evliliğinden 4 oğlu bulunan Asil Nadir’in kendisinden 43 yaş küçük olan eşi Nur Nadir, önceki gün özel hastanede doğum yaptı. Nur Nadir, sağlıklı kız bebek dünyaya getirdi. Nadir çifti, kızlarının adını Lisa Nur Nadir koydu. .

KIBRIS’IN VE İNGİLTERE’NİN EN ZENGİN İŞADAMIYDI

Kıbrıslı Asil Nadir, yavru vatandan İngiltere’ye gitmiş, iş dünyasına atılmış ve başarıları ile adını dünyaya duyurmuştu. O kadar ki 1980’li yıllarda İngiltere’nin en zengin işadamları arasına girmeyi başardı. Ancak bu rüya uzun sürmedi. 1990’lı yıllarda İngiltere’nin en büyük şirketlerinden Polly Peck’in iflas etmesinin ardından hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Uzun yıllar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan Nadir, 2010 yılında kendi isteği ile döndüğü Londra’da tutuklanarak 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İş adamı Asil Nadir, Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrası 2016 yılında Türkiye’ye iade edildi. Nadir, daha sonra serbest kaldı ve Ada’ya dönüş yaptı. KKTC’ye dönünce medya patronluğuna kaldığı yerden devam eden Asil Nadir’in, bir de Geçitkale Havaalanı işletmeciliği bulunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.