Binali Yıldırım, o karar için ne dedi? - Haber 1Haber 1

Binali Yıldırım, o karar için ne dedi?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul ile ilgili kritik kararı verdi. YSK, İstanbul’da seçimlerin yeniden yapılmasına hükmetti. YSK, 7’ye 4 oy çokluğu ile İstanbul seçimlerini iptal etti… Peki bu kararı Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım nasıl karşıladı?

Binali Yıldırım, o karar için ne dedi?

06 Mayıs 2019 - 21:45

ABONE OL

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul ile ilgili kritik kararı verdi. YSK, İstanbul’da seçimlerin yeniden yapılmasına hükmetti. YSK, 7’ye 4 oy çokluğu ile İstanbul seçimlerini iptal etti. Kararın ardından AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım da ilk değerlendirmesini Twitter’dan yaptı.

Yıldırım, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanacağı yönünde YSK kararı kamuoyuna duyuruldu. YSK’nın resmi açıklamasından sonra kapsamlı bir değerlendirme yapacağım. Karar İstanbul’umuz için hayırlı ve güzel sonuçlara vesile olsun inşallah” dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.