Yeni Yafak yazarı Kemal Öztürk, İmamoğlu çatlağı - Haber 1Haber 1

Yeni Yafak yazarı Kemal Öztürk, İmamoğlu çatlağı

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini etmesinin yankılara artarak devam ediyor. YSK’nın kararını eleştiren Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, yönetimden tepki görünce yazılarına ara verdiğini duyurdu.

Yeni Yafak yazarı Kemal Öztürk, İmamoğlu çatlağı

08 Mayıs 2019 - 23:11

ABONE OL

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini iptal ederek EKrem İmamoğlu’ndan mazbatayı geri alması, siyaset cephesini dalgalandırırken, medyada da depreme neden oldu. YKK depremi birçok yayın organında sarsıntılara neden oldu. Karar iktidara yakın isimlerde de eleştirilere neden olurken, İmamoğlu’na yaşatılan mağduriyeti kaleme alan Kemal Öztürk’ün ilgili yazısını Yeni Şafak gazetesinin yayınlamaması dikkat çekmişti.

Konuya ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Öztürk, yazılarına ara verdiğini duyurdu.

Öztürk’ün açıklamaları şöyle:

“Bir çok yerden gelen yoğun sorular nedeniyle bir açıklama yapmam gerekti: Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem@yenisafak da yazılarıma ara verdim. Bunun her iki taraf için de daha uygun olacağını düşündüm. Saygılarımla”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.