Yıldırım, motosiklet sürücülerine bu sözü verdi. - Haber 1Haber 1

Yıldırım, motosiklet sürücülerine bu sözü verdi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’dan İstanbullulara müjdeli haberler verdi. Binali Yıldırım, 1. ve 2. köprü geçişlerinin motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını son dakika olarak açıkladı. Yıldırım ayrıca, doğalgaza yüzde 10 indirim yapılacağını belirtti.

Yıldırım, motosiklet sürücülerine bu sözü verdi.

28 Mayıs 2019 - 17:35

ABONE OL

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 1. ve 2. köprü geçişlerinin motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını son dakika olarak açıkladı. Yıldırım ayrıca, doğalgaza yüzde 10 indirim yapılacağını belirtti.

DOĞALGAZA YÜZDE 10 İNDİRİM

Binali Yıldırım 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını açıkladı. Binali Yıldırım doğalgazda yüzde 10 indirim yapılacağının müjdesini de verdi. Yıldırım öte yandan, gençlerin büyükşehir ve ilçe belediyelerinin spor tesislerinden ücretsiz yararlanacağını da sözlerine ekledi.

İSTANBUL’DAKİ RAYLI SİSTEMİ 518 KM’YE ÇIKARACAĞIZ

İstanbul’da şu anda 233 km raylı sistem var, bunu 518 km’ye çıkaracağız. Üçüncü Köprü’den geçecek İncirli-Gayrettepe-Söğütlüçeşme raylı sistem hattına başlanacak. Raylı sistemin, metroların toplam ulaşım içerisinde payı yüzde 48’e çıkarılacak.

İSTANBUL SOKAKLARI GECE-GÜNDÜZ IŞIL IŞIL OLACAK

İstanbul’un sokakları gece de gündüz gibi ışık ışıl olacak. İstanbul’un 70 bin sokağı var; hepsine kamera koyup ışıklandırma yapacağız.

MOTOSİKLETLİLERE KÖPRÜLERDEN ÜCRETSİZ GEÇİŞ

İstanbul’daki 300 bin çift tekerlekli araç yani motosiklet, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden ücretsiz geçecek.

80 BİN AİLENİN DOĞALGAZ FATURASININ 50 LİRASI KARŞILANACAK

Doğalgaza yüzde 10 indirim yapacağız. Bununla ilgili çalışmalar yaptırıyorum. Ayrıca, sosyal destek alan 80 bin ailenin doğal gaz faturasının 50 lirasını biz karşılayacağız.

İNDİRİMLİ ULAŞIM MÜJDESİ

Liseyi bitirmiş ancak üniversiteyi kazanamamış öğrenciler de indirimli ulaşımdan faydalanacak ve bir yıl boyunca 40 TL’ye seyahat edecekler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.