Emekli amiral Mustafa Özbey'den bomba ihbarı - Haber 1Haber 1

Emekli amiral Mustafa Özbey’den bomba ihbarı

Muhtemel İstanbul depremi ile ilgili son günlerde dile getirilen iddialar, ürkütücü nitelikte. Son olarak emekli Amiral Mustafa Özbey, Marmara Bölgesi’ndeki deprem tehlikesine şok bir iddiada bulundu. “Bomba ihbarı yapıyorum” diyen Emekli Amiral Mustafa Özbey, Twitter hesabından mesajlar paylaştı.

Emekli amiral Mustafa Özbey’den bomba ihbarı

20 Ağustos 2019 - 23:41

ABONE OL

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 20. yıldönümünde mehtemel İstanbul depremi ile ilgili bilim adamlarından hergün yeni bir uyarı gelirken, emekli Amiral Mustafa Özbey, Marmara Bölgesi’ndeki deprem tehlikesine karşı şok bir iddiada bulundu.

“Bomba ihbarı yapıyorum” diyen Emekli Amiral Mustafa Özbey, Twitter hesabından mesajlar paylaştı.

Emekli Amiral Mustafa Özbey, şunları yazdı:

“Marmara Denizinin dibinde, zaman ayarlı bir nükleer bomba faaldir. Benzer bomba 20 yıl önce Gölcük’te patlamış, Türkiye 2001 krizine sürüklenmiş, iktidar siyasal ıslamın kontrolüne girmiştir. Bu kez Marmara nükleer bombasının tik/takları duyulmaktadır.

İhbarı ben değil, bilim yapmaktadır. Gölcük depremi Turkiye’yi dibe vurup, siyaseti kökten değiştirdi ise, Marmarada patlayacak nükleer bombanın (deprem) yaratacağı tahribat ve uzun süreli radyasyon etkisi nasıl bir alt-üst oluş yaratacak, bunun simülasyonu henüz yapılmamıştır.”

İşte o mesajlar:

İŞTE İDDİALAR

18 binden fazla canın gittiği 17 Ağustos depreminin 20. yılında alınmazı gereken önlemlerin alınmadığı tartışılırken olası Marmara depremi senaryoları da ortaya çıkmaya devam ediyor. Jeoloji profesörü Cenk Yaltırak, “Verilere göre olası Marmara depreminin büyüklüğü minimum 7.5 olacak. Depremin zararının 17 Ağustos depreminden 2 kat büyük olacağını yüzde yüz biliyoruz, bizim derdimiz artık bilmek değil nereyi nasıl etkileyeceği” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.