Ak Parti, Abdullah Gül'ü, Ahmet Davutoğlu'nu ve Ali Babacan'ı davet etmedi - Haber 1Haber 1

Ak Parti, Abdullah Gül’ü, Ahmet Davutoğlu’nu ve Ali Babacan’ı davet etmedi

Ak Parti ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Devlet Bakanı Ali Babacan arasındaki ipler iyice koptu. Ak Parti’nin 18’inci Kuruluş Yıl Dönümü Programına davet edilmediler.

Ak Parti, Abdullah Gül’ü, Ahmet Davutoğlu’nu ve Ali Babacan’ı davet etmedi

21 Ağustos 2019 - 13:39

ABONE OL

Ve Ak Parti yönetimi ile yeni parti kurma hazırlığındaki 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Devlet Bakanı Ali Babacan arasındaki ipler, iyice koptu.

Nasıl mı?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Mahir Ünal, AKP’nin 18’inci Kuruluş Yıl Dönümü Programına 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Devlet Bakanı Ali Babacan’ın davet edilmediğini ifade etti.

AKP’li Mahir Ünal bu kararla ilgili, “Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez” değerlendirmesini yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.