Youtube, o uygulamayı kaldırıyor - Haber 1Haber 1

Youtube, o uygulamayı kaldırıyor

Dünyanın en büyük video platformu YouTube, uzun süredir aktif olarak kullanılan mesajlaşma özelliğini kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gerçekleştiğinde kullanıcılar kendi aralarında DM olarak isimlendirilen özel mesajlaşma sisteminden artık faydalanamayacak.

Youtube, o uygulamayı kaldırıyor

21 Ağustos 2019 - 14:34

ABONE OL

YouTube’un DM özelliği kapatılıyor. 18 Eylül tarihinden itibaren kullanıcılar DM özelliğinden faydalanamayacak ve aralarında özel mesajlaşamayacak. YouTube’un bu kararı almasında en önemli etken ise şirketin videolara yapılan yorumlara daha çok ağırlık vermek istemesi. Kullanıcıların kendi aralarında özel mesajlaşmalarını azaltmayı hedefleyen şirket, böylece videolara daha fazla yorumlarla aktif katılım sağlanacağı görüşünde.

Şirketten gelen açıklama ise durumu özetliyor:

“Önceliklerimizi sürekli olarak yeniden değerlendiriyoruz ve genel yorumları iyileştirmeye odaklanırken YouTube’un doğrudan doğrudan mesajlaşma özelliğini durdurmaya karar verdik.”

YouTube üzerinden mesajlaşma dönemi kapanıyor

Dev video platformunun bu kararı almasından sonra gözler yorum bölümünde yapılacak olan yenilik ve güncellemelere çevrilmiş durumda.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.