İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ayağını sehpanın üzerine attı - Haber 1Haber 1

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ayağını sehpanın üzerine attı

Görgüsüzlük, saygısızlık dünyada genel bir davranış biçimine dönüştü. O kadar ki Batılı ülkelerde bile işbaşına gelen yeni politikacıların rahat davranışları, pervasız sözleri, saygısız tutumları şaşırtıyor. Bunun son örneğini Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile buluşmasında ayağını sehpanın üzerine atarken rahat davranışı ile dikkat çeken İngiltere’nin çiçeği burnunda başbakanı Boris Johnson verdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ayağını sehpanın üzerine attı

23 Ağustos 2019 - 1:08

ABONE OL

İngiltere’nin yeni Başbakanı Boris Johnson resmi temaslarındaki rahatlığı ile dikkat çekti. Almanya’da resmi törende elleri arkada dolaşan Jonhson, Fransa’da Elysee Sarayı’nda ayağını sehpaya koydu.

İngiltere’nin yeni Başbakanı Boris Johnson Almanya ve Fransa temaslarındaki rahat hareketleri ile dikkat çekti.

İngiltere'nin yeni Başbakanı Johnsondan dikkat çeken hareket

Başbakan seçildikten sonraki ilk resmi yurt dışı temasları için önce Almanya’ya giden Johnson burada Almanya Başbakanı Merkel ile katıldığı resmi törende elleri arkada yürüdü. Bugün ise Fransa temasları için başkent Paris’teki Elysee Sarayı’nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelen Johnson ayaklarını bir anlığına sehpaya uzatıp geri çekti. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.