Zihnimiz, ruhumuz ve bedenimiz bize emanet! - Haber 1Haber 1

Zihnimiz, ruhumuz ve bedenimiz bize emanet!

01 Nisan 2015 - 9:53

ABONE OL

İstanbul, 13-15 Mart 2015 tarihlerinde huzur ve sevginin yükseldiği eşsiz bir festivale ev sahipliği yaptı. Zihnimize, ruhumuza ve bedenimize iyi gelecek yöntemleri, konusunda uzman 69 akademisyen ve kişisel gelişim uzmanı 90 dan fazla seminer ve eğitimler ile 3 binin üzerinde katılımcıyı ağırlayan festivalden sevgi enerjisi yükseldi.

Nefes eğitimlerinden, kuantuma, meditasyondan astrolojiye, metafizikten tamamlayıcı tıbba kadar uzmanlar zihin, ruh ve beden sağlığının önemini paylaştılar.

Hayata ilk nefesimizle gelip, son verdiğimiz nefes ile veda ediyoruz. Yaşamla tek bağımız nefes ile, hayatınızda tıkanan noktaları değiştirebileceğinizi, korku veya bağımlılıklarınızdan kurtulabileceğinizi biliyor musunuz ?

Mucizenin kendiniz olduğunuzu farketme zamanınız gelmiştir!

Festival ziyaretim, dünyada olumsuzlukların daha çok ses getirdiği bir dönemden geçerken, iyiliğin sessiz ama derinden çok daha güçlü büyüdüğüne olan inancımı pekiştirdi. Bir şeyin doğru olmadığını düşünüyorsanız yapacağız en güzel şey bunu dile getirmekle kalmayıp, insanlığa faydalı olduğunu düşündüklerinizi ısrarla yapmaya devam etmenizdir.

Dünya’nın en büyük şirketlerinde başarılı CEO’lar farkı birlik bilinci ile yaratıyorlar. Kârlılık odaklı strateji hedeflerini belirlerken, öncelik sırasında insan psikolojisinin ve insanlığa faydalı olabilme duygusunun yatması, aldıkları kararlarda birlik bilincinin yer alması hızla değişen sosyo kültürel ve ekonomik dengelerin içerisinde herkes tarafından sahiplenerek büyümelerini sağlıyor. Burada ki insan hem çalışanları, hem müşterileri hemde dünyanın gelecek nesilleri.

İnanıyorum ki, medeniyetlerin doğduğu, inançların birleştiği topraklarımızda, dünyanın ihtiyacı olan barış, hoşgörü ve sevgiyle paylaşım yine bu topraklardan dünyaya yayılacaktır.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Selin’den…

Selin S. Yıldırım

Medikal Turizm Derneği USA

Avrupa Başkanı

selin@turcomoney.com

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.