"Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" buluşuyor - Haber 1Haber 1

“Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar” buluşuyor

01 Kasım 2017 - 14:14

ABONE OL

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE DEĞER KATANLAR – TURCO VISION 2016 ÖDÜLLERİ

Türkiye, genç nüfusu, dinamik iş dünyası ile dünyanın gıptayla baktığı bir ülke… Keza mega projeleri, stratejik hamleleri ve büyüyen ekonomisiyle Türkiye, artık dünyanın en güçlü ülkelerinden biri… Türkiye, bölgesindeki tüm sorunlara, ekonomide yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Orta Asya’ya, Balkanlar’a, Ortadoğu’ya, Afrika’ya, yani dünyanın birçok bölgesine ışık saçıyor. Dünyanın dört bir tarafına yayılan Türk firmaları, uluslararası pazarlarda ayyıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırıyor…

Türkiye, bu müthiş sinerji ile 2023 yılında ihracatını 500 milyar dolara çıkarmayı, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyor. Bu büyük hedefe ulaşmak için yatırım gerekiyor, üretim gerekiyor, ihracat gerekiyor, yeni pazarları keşfetmek, yeni fırsatları ve imkanları değerlendirmek gerekiyor… Özetle Türk firmalarının, “dünya markası” olma yolunda koşması gerekiyor…

İşte K Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Turcomoney, 2011 yılının Şubat ayında “dünya dergisi” olma hedefiyle yayın hayatına başladı. Bu hedefini gerçekleştirmek için Almanya’dan Hong Kong’a, Rusya’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Fransa’dan İran’a, İsveç’ten Türkmenistan’a, Avusturya’dan Kazakistan’a, Azerbaycan’dan Kuveyt’e, Belarus’tan Kamerun’a, Avusturya’dan Kuveyt’e, Sırbistan’dan Gürcistan’a, Moldova’dan Bosna Hersek’e ülkelerin ekonomisi ile ilgili raporları Türkçe-İngilizce olarak yayınladı. Birçok ülkenin lideri, başbakanı ile yapılan röportajları sayfalarına taşıdı.

Turcomoney, bu özellikleriyle Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi… Zengin içeriği, sektör araştırmaları, ülke raporları ve ses getiren röportajları ile Turcomnoney, iş dünyası ve devletleri yönetenler için referans kaynağı… Turcomoney, ülke raporlarıyla yatırım fırsatlarını ve iş imkanlarını büyüteç altına alıyor, uluslararası pazarlara açılmak isteyen iş dünyası için rehber oluyor.

Turcomoney, birbirinden değerli yazarlarının çarpıcı analizleri ile Türkiye ekonomisinin nabzını tutuyor…

Turcomoney, “dünya dergisi” olma yolunda hızla ilerliyor…

Turcomoney, Türkiye’de ve birçok ülkede düzenlenen uluslararası konferanslara/zirvelere medya sponsoru oluyor, katılımcılara dağıtılıyor.

Turcomoney, özel ülke sayıları ile devletler tarafından toplu satın alınarak 5 yıldızlı otellerde, konferanslarda, uluslararası törenlerde, havalimanlarında dağıtılan tek Türk dergisi…

İşte Türk ekonomisi için bir değer yaratmaya çalışan, Türkiye’yi uluslararası arenada tanıtan, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran Turcomoney, şimdi bu misyonuna uygun olarak hedefini bir üst noktaya taşıyor. TURCOMONEY, TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR’ı ödüllendiriyor.

Turcomoney, ülkemizi dünyada temsil eden kuruluş ve kişiler ile dünyaya değer katan uluslararası kuruluşları ve kişileri ödüllendiriyor.

Değişik alanlardaki uzmanlıkları ile tanınan ve birbirinden değerli isimlerden oluşan TURCOMONEY JÜRİSİ, titiz bir değerlendirmeden sonra faaliyetleri ekonomiye ve toplumsal hayata değer katanları değerlendirdi. Kendi alanlarında yetkin isimlerden oluşan Turcomoney Jürisi, titiz bir değerlendirmenin ardından üretimi, yatırımı, istihdamı, ihracatı, yenilikçi yaklaşımları, sosyal sorumlulukları ile TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYI DEĞER KATANLAR’ı belirledi…

İşte “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”, 22 Kasım 2017 Çarşamba günü WOW İstanbul Hotel’de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan muhteşem törende buluşacak. “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”ı şimdiden kutluyoruz.

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ’DEN İHRACATÇILARA MÜJDE

İhracatı yapanlar, uluslararası pazarlarda devlerle yarışan firmaların desteklenmesi büyük önem taşıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Turcomoney’e çarpıcı açıklamalar yaptı, ihracatçılara verilecek desteğin 2018’de artırılacağını belirtti.

DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE İÇİN NELER YAPILACAK

Yıllardır Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yapan deneyimli devlet adamı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türkiye’nin yeşil bir örtüye sahip olması için neler yaptıklarını, ormanlaştırma çalışmalarını, HES’lerle ilgili projeleri Turcomoney’e anlattı…

BANKALARIN 9 AYLIK PERFORMANSI

Bu düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor, sağlıklı, mutlu, bol kazançlı ve huzurlu bir yıl diliyorum…

Dr. Kazım Kılınç

Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni

kakilinc@turcomoney.com

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.