Uluslararası Finans Sempozyumu’na sizleri de davet ediyorum - Haber 1Haber 1

Uluslararası Finans Sempozyumu’na sizleri de davet ediyorum

17 Ekim 2011 - 10:47

ABONE OL

Marmara Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu ve Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü tarafından düzenlenen Uluslararası Finans Sempozyumu bu hafta Cuma günü (21 Ekim 2011) yapılacaktır. Bu sempozyuma ben de konuşmacı olarak katılıyorum. Arzu edenler izlemeye gelebilirler . Marmara Üniversitesinin Sultanahmet’teki binasında yapılacaktır.

Bu sempozyumda kimler konuşacak ve hangi konularda konuşacaklar? Tüm bu detayları öğrenmek isterseniz aşağıda linki verilmiş olan PDF dokümanını indirebilirsiniz. Bu sempozyumlar 10 yıldır yapılıyor ve bu yıl onuncu özel yılı olarak anılıyor. BEn de son beş yıldır her yıl katılıyorum.

Bu sempozyumu ilk defa düzenleyen rahmetli Prof. Dr. İlhan Uludağ hocamızı saygıyla anarken, bu sene büyük özveri ile bu sempozyumu hazırlayan başta Prof. Dr. Erişah Arıcan ve Prof. Dr. Cemal İbiş olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Gerçekten çok büyük bir iş. Ekonomi ve finansa ilgi duyan özellikle de bu konularda eğitim alan öğrencilerin bence katılmasında büyük fayda var.

Bu kadar önemli ismin hepsini bir yerde bulup dinlemelerine imkan yoktur.

Yaşar ERDİNÇ

Program-Uluslararası Finans Sempozyumu 2011

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.