Turcomoney yazarlarıyla beyin fırtınası - Haber 1Haber 1

Turcomoney yazarlarıyla beyin fırtınası

03 Mayıs 2012 - 8:12

ABONE OL

Yıllarca değişik alanlarda zirveye çıkan insanların, işadamlarının, bürokratların başarı öykülerini kitaplaştırdım, TV programlarına, dergilere, gazetelere, internet haber portallarına taşıdım. Bu çalışmalardan öğrendiğim en büyük ders şu oldu: Başarı için mutlaka işinin başında ol, bildiğin işi yap, sevdiğin işi yap. Bu sihirli formülü şiar edinerek ben de büyük bir hayalin peşine düştüm: “Bir ekonomi dergisi çıkaralım, dünyadaki en büyük 10 ekonomi dergisi arasına girsin” hedefine kilitlendim.

Bu büyük hayalimi çok değerli dostlarımla, büyüklerimle, kardeşlerimle paylaştım. Bu heyecanımı gören birbirinden değerli isimler, bana omuz verdi, el verdi, gönül verdi. Ve Turcomoney bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin en kaliteli dergilerinden biri haline geldi. İşte Turcomoney’e yazılarıyla, fikirleriyle, araştırmalarıyla derinlik katan birbirinden değerli yazarlarımızla geçen ay bir araya geldik.

Ben hayalimi, hedefimi bir kez daha anlattım onlar dinledi, onların anlattıkları benim heyecanıma heyecan kattı. Cesaretime cesaret geldi. Detaylarını sayfalarımızda anlattığım bu toplantıya değerli yazarlarımız katılarak heyecanımızı, şevkimizi, mutluluğumuzu paylaştı. Bu vesile ile katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm değerli yazarlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Oldukça keyifli, son derece verimli geçen bu toplantı yeni bir fikrin yeşermesine de vesile oldu. İnşallah bundan böyle daha sık periyotlarla bir araya geleceğiz ve yazarlarımızla beyin fırtınası yapacağız. Türkiye’nin canalıcı sorunlarını referans kabul edilecek çözümlerle masaya yatıracağız.

Albaraka’nın 2023 vizyonu…
Albaraka, Türkiye’nin ilk katılım bankası. Bugün de katılım bankacılığı sisteminin önde gelen kuruluşlarından biri. Genç ve dinamik genel müdür Fahrettin Yahşi ile Albaraka, bir yandan yeni ürün ve hizmetlerle büyüme stratejisini devam ettirirken bir yandan da önümüzdeki 10 yılda sektörde çok etkin bir konumda yer almayı hedefliyor. Genel Müdür Fahrettin Yahşi, bu hedeflerini ve projelerini Turcomoney’e anlattı. Faizsiz bankacılık sisteminin bugünkü durumunu ve nereye gittiğini öğrenmek istiyorsanız bu çarpıcı söyleşiyi mutlaka okuyun.

BES, yeni düzenlemelerle beslenecek mi?
Bu soruya bireysel emeklilik sektörünün önde gelen kuruluşlarından Vakıf Emeklilik’in genç ve vizyoner genel müdürü Mehmet Bostan “Evet” diyor. Mehmet Bostan’a göre, Hükümet’in üzerinde çalıştığı yasa yürürlüğe girdiğinde, sektör yeni bir hamle yapacak. Bireysel emeklilik sistemi ile ilgili merak ettiklerinizi, Mehmet Bostan’ın çarpıcı değerlendirmelerinde bulacaksınız. Yazı İşleri Müdürü’müz Aysel Aydemir’in yaptığı bu ilginç söyleşiyi “mutlaka okuyun” diyoruz.

Çocuklarının geleceğini düşünenlere…
Çok açık bir soru… Çocuğunuzun, çocuklarınızın geleceğini düşünüyor musunuz? Bu soruya hangi anne, baba “hayır” diyebilir ki? O zaman, Türkiye’nin en iyi finans uzmanlarından Dr. Yaşar Erdinç’in “altın öneri”sine kulak verin diyorum.. Peki bu öneriler neler mi? Siz en iyisi Dr. Erdinç’in çok çarpıcı analizini ve altın değerindeki önerilerini okuyun… Çok yararlanacaksınız…

Bu güzel düşüncelerle sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bir ay diliyoruz…

kakilinc@turcomoney.com

TURCOMONEY DERGİSİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.