Turcomoney yazarları, İftar Yemeği'nde buluştu - Haber 1Haber 1

Turcomoney yazarları, İftar Yemeği’nde buluştu

Turcomoney Dergisi’nin geleneksel İftar Yemeği, WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirildi. İftar yemeğine, Turcomoney yazarlarının yanısıra medya, bürokrasi, diplomasi ve iş dünyasından isimler katıldı.

Turcomoney yazarları, İftar Yemeği’nde buluştu

30 Mayıs 2018 - 22:02

ABONE OL

Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney’nin geleneksel İftar Yemeği, WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirildi. İftar yemeğine, Turcomoney yazarı ve Türkiye-Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield, Turcomoney yazarı ve GCM Menkul Kıymetler Müdürü Alper Nergiz, Turcomoney yazarı ve Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sudi Apak, Turcomoney yazarı ve Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gürman Tevfik, Turcomoney yazarı ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Başak, Turcomoney yazarı ve Lezzet Dernekleri Federasyonu Başkanı Vasfi Pakman’ın yanısıra medya, bürokrasi, diplomasi ve iş dünyasından önemli isimler de katıldı. Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç ve Yazı İşleri Müdürü Hayreddin Turan, konuklarla tek tek ilgilendi.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç, “Turcomoney Dergisi’nin değerli yazarları ve sevgili konuklar, aramızda bulunduğunuz, bu manevi iklimi bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederim. Bir süredir ara verdiğimiz Turcomoney CEO Sohbetleri Toplantısı, seçimlerin ardından devam edecek. Ayrıca geleneksel hale gelen TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ’miz, seçim çalışmaları nedeniyle önümüzdeki aylarda yapılacak. Bu yıl töremizi çok daha üst düzeyde ve çok daha geniş katılımlı olarak gerçekleştireceğiz inşallah. Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi olarak objektif ve derinlikli yayınımızı daha etkin bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.