Murat Ülker ile Fettah Tamince akraba oldu - Haber 1Haber 1

Murat Ülker ile Fettah Tamince akraba oldu

Rixos otellerinin sahibi, işadamı Fettah Tamince’nin 21 yaşındaki kızı Hatice Tamince ile Ülker Holding’in patronu Murat Ülker’in 25 yaşındaki oğlu Yahya Ülker’in düğünü Dubai’de gerçekleşti.

Murat Ülker ile Fettah Tamince akraba oldu

06 Nisan 2019 - 23:10

ABONE OL

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker oğlu Yahya Ülker ile Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince‘nin kızı Hatice Tamince evlendi.

Rixos otellerinin sahibi, işadamı Fettah Tamince’nin 21 yaşındaki kızı Hatice Tamince ile Ülker Holding patronu Murat Ülker’in 25 yaşındaki oğlu Yahya Ülker’in düğünü Dubai’de gerçekleşti.

Murat Ülker ve Fettah Tamince'nin çocukları evlendi; düğün Dubai'de

Hatice Tamince-Yahya Ülker çiftinin düğün töreni Dubai’de, Tamince ailesine ait Rixos Saadiyat İsland’da yapıldı. Düğüne Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir kutlama mesajı gönderdi.

Ayrıca düğün törenine Murat Tabanlıoğlu, Mustafa Taviloğlu ve Nusret’in yanı sıra, sanat ve spor dünyasından birçok isim de katıldı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in oğlu Yahya Ülker ile Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin kızı Hatice Tamince, 29 Mart 2019 Cuma akşamı Sait Halim Paşa Yalısı’nda aile arasında kıyılan nikahla dünya evine girmişti. Ülker ve Tamince ailesinden oluşan sınırlı sayıda davetlinin katıldığı törende, aile adına teşekkür konuşması yapan Ali Ülker, nikaha tebrik mesajı gönderen Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın mesajı okumuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.