CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısı - Haber 1Haber 1

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısı

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını almasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısı

17 Nisan 2019 - 17:59

ABONE OL

Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanlığı mazbatasını almasının ardından gazetecilere açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Huzurluyum, duyguluyum. Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için, çocuklarımız için, onların geleceği için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı bu topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu genel merkezde böyle izledi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gün boyunca yaşanan gelişmeleri kurmaylarıyla birlikte izledi…

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Bu açıklamanın ardından da Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu. Söz verdiği gibi; bundan sonra bütün İstanbul’u kucaklayan bir belediye başkanı olacak, bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Teşekkürler İstanbul!” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.