Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'de evlerini kaybedenlere müjde - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzmir’de evlerini kaybedenlere müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzmir’de evlerini kaybedenlere müjde

31 Ekim 2020 - 14:39

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi..

İşte Cukhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

Dün İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah2tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum 26 vefatımız, 885 yaralımız, 15 yoğun bakımda olan hastamız var. İzmir’e ve depremi hisseden tüm şehirlerimize geçmiş olsun diyorum. Depremin olmasının ardından hep birlikte İzmirli kardeşlerimizin yardımına koştuk. Yardım faaliyetleri eksiksiz yerine getirilmektedir.

“EVLERİNİ KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZIN EVLERİNİ YENİDEN YAPACAĞIZ”

Deprem anından itibaren bakanlarımız milletvekillerimiz kurumlarımızla imkanlarımızla İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk.

İzmir’deki depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza da inşallah yenilerini yapıp teslim edeceğiz.

Yüce gönlü hiçbir zaman pas tutmayan Van bugün bir kez daha bizi bağrına bastı. Biz de Van’ın her zaman yanında olduk. Van’a en iyi hizmetleri vermek için çalıştık.

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin bu kritik dönemde önemli bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Van’ın desteğinin hayati bir önem taşıdığını düşünüyorum. Kuruluşundan bugün teşkilatımıza görev almış tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.