Fahrettin Koca'dan koronavirüs mutasyon açıklaması! - Haber 1Haber 1

Fahrettin Koca’dan koronavirüs mutasyon açıklaması!

Fahrettin Koca’dan koronavirüs mutasyon açıklaması!

21 Aralık 2020 - 9:57

ABONE OL

Bakan Koca’dan koronavirüs mutasyon açıklaması!

İngiltere’de ortaya çıkan koronavirüs mutasyonu tüm dünyada yankı uyandırdı. Avrupa’nın birçok ülkesi İngiltere’ye uçuşları durdururken Türkiye de konuya ilişkin kararını açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika’dan Türkiye’ye olan uçuşların geçici olarak durdurulduğunu ifade etti. Ayrıca hâlâ uçuş hâlinde olan yolculara test uygulanacağı ve karantinaya alınacakları açıklandı. Tedbirler konusunda tam koordinasyonla ilerlendiğinin altı çizildi.

Bakan Koca’nın ilgili tweet’i şu şekilde: ”Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere’de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika’dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.