Şırnak'ta Büyük Kaza: Bir aile yok oldu! - Haber 1Haber 1

Şırnak’ta Büyük Kaza: Bir aile yok oldu!

Şırnak’ta Büyük Kaza: Bir aile yok oldu!

22 Aralık 2020 - 11:53

ABONE OL

Habur Çayı’nda Facia

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç yaklaşık 40 metre takla attıktan sonra Habur Çayı’na uçtu. Kazada anne, baba ve bebekleri yaşamını yitirdi. Sürücünün uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Taşarası mevkiinde sabah saatlerinde sürücüsünün virajı alamaması nedeniyle kontrolünü kaybettiği araç, takla atarak yaklaşık 40 metre yuvarlandıktan sonra Habur Çayı’na uçtu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, ters dönüp Habur Çayı’na uçan araçta bulunan Serhat Önal, eşi Gülay Önal ve ismi henüz öğrenilemeyen bebeklerinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hayatını kaybedenlerin bedenleri araçtan çıkarıldı. Olayda hayatını kaybedenler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, Serhat Önal’ın uzman çavuş olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.