Sahte içki can almaya devam ediyor - Haber 1Haber 1

Sahte içki can almaya devam ediyor

Sahte içki can almaya devam ediyor

23 Aralık 2020 - 13:55

ABONE OL

Bursa’da sahte içkiden zehirlenip hastaneye kaldırılanlar arasında bulunan Kenan Çetinkaya, Mümin Ayyıldız ve Ufuk Gezercan da hayatını yaşamını yitirdi. Sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybeden sayısı 7 oldu.

Bursa’da alkol aldıktan sonra rahatsızlanan 17 kişi, Çekirge Devlet Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi ve İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sahte içkiden zehirlendikleri tespit edilen Mehmet İncili (51), Sümer Çam (51), İrfan Çivi (39), Mehmet Süpürgeci (62), Kenan Çetinkaya (56), Mümin Ayyıldız (41), Mehmet T. (51), Fatih Deniz Y. (49), Ferdi N. (37), Mustafa D. (58), Ramiz H., Güner M., Bahadır E. (36), Tamer M. (44), Emin A. (43), Aleattin G. (52) ve Mehmet Özgür K. tedaviye alındı. Bu kişilerden Mehmet İncili, Sümer Çam, İrfan Çivi ve Mehmet Süpürgeci geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

Son olarak ise, 56 yaşındaki Kenan Çetinkaya, 41 yaşındaki Mümin Ayyıldız ve Ufuk Gezercan da hayatını kaybetti. Sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı 7’ye yükseldi. Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Kenan Çetinkaya, Mümin Ayyıldız ve Ufuk Gezercan’ın cenazeleri ailelerine teslim edildi. Halen hastanelerde tedavi görenlerin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Erhan Okumuşoğlu, Uğur Kökkoparan, Muhammet Haksever (42), Birkan Başak (44) ve Mesut Güler, çıkarıldıkları mahkemece ‘birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.