İngiltere'nin konuştuğu Türk - Haber 1Haber 1

İngiltere’nin konuştuğu Türk

İngiltere’nin konuştuğu Türk

24 Aralık 2020 - 13:01

ABONE OL

İngiltere’de taksi şoförlüğü yapan Ali Sakallıoğlu, 222 gün hastanede yatarak ülkenin en uzun süre hastanede yatan COVID-19 hastası oldu.

Sakallıoğlu, “Koronavirüse en uzun süre direnen kahraman olarak” ilân edildi. Noel için taburcu edilen 5 çocuk babası Sakallıoğlu, “Üç kez ailemle vedalaşmam istendi. Hala yaşıyor olmama ben de inanamıyorum” dedi.

Diyabet hastası da olan Sakallıoğlu, Lewisham Üniversite Hastanesi’nde solunum cihazına bağlanmıştı. Üç ay komada kalan Sakallıoğlu, felç oldu, akciğeri iflas etti, organ yetmezliği yaşadı.

Sakallıoğlu, “Gerçek kahramanlar, orada muhteşem işler yapan hemşireler, doktorlardır. Onlar olmasaydı, hayatta kalamazdım. Hala yaşıyor olmama kendim de inanamıyorum. Bana hayatta kalmamın mucize olacağı söylendi ve 3 defa ailemle vedalaşmam istendi” dedi.

32 yaşındaki oğlu Jay, “Umut sahip olduğumuz tek şeydi ve babamın pes etmeyeceğini biliyorduk. Bu alabileceğimiz en iyi hediye.” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.