Çocuk çetesi çocuk öldürdü! - Haber 1Haber 1

Çocuk çetesi çocuk öldürdü!

Çocuk çetesi çocuk öldürdü!

25 Aralık 2020 - 10:28

ABONE OL

Karaman’da, fırında çalışan Ahmet Çınar’ın (16),öldürülmesi ile ilgili olarak A.A. (16),M.Ü. (14) ile olaya karıştığı öne sürülen 4 kişi tutuklandı

M.Ü.’nin ifadesinde, ”Ahmet ile mahalleden tanışırdık, yaklaşık 3 ay önce bize küfür etmişti. Biz de olay günü Ahmet’in bir etli ekmek fırınında işe başladığını öğrendik, fırını arayarak sipariş verdik. Bize etli ekmek getiren Ahmet’i bıçakladık” dediği öğrenildi.

Karaman’da, 22 Aralık’ta, Cedit Mahallesi Zeytin Dalı Bulvarı’nda kan donduran bir olay meydana geldi. Fırında çalışan 16 yaşındaki Ahmet Çınar, sokak ortasında karşılaştığı daha önceden tanıştığı ve aralarında husumet olan A.A. (16) ve M.Ü. (14),arkadaşları M.C.E. (14),S.A. (14),M.A. (14) ve Ali Furkan Gürbüz (20) ile karşılaştı.

DHA’da yer alan habere göre yaşanan tartışmanın ardından A.A. ve M.Ü. bıçakla saldırdı.

Sırtından 3 bıçak darbesi alan ve kanlar içinde kalan Çınar, ihbar üzerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Saldırganlar da olay yerinden kaçtı.

Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, mobesse kameralarından şüphelilerin 9 ayrı suçtan kaydı bulunan A.A. ve 14 suçtan kayı olan M.Ü. ile arkadaşları 9 suçtan kaydı olan M.C.E., 7 suçtan S.A., M.A. ve 5 suçtan A.F.G. olduğunu belirledi. 6 kişi kısa sürede polis tarafından yakalandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.