Ünlü yönetmeni, annesi ve babası öldürdü - Haber 1Haber 1

Ünlü yönetmeni, annesi ve babası öldürdü

Ünlü yönetmeni, annesi ve babası öldürdü

19 Mayıs 2021 - 13:40

ABONE OL
İran’da kan donduran bir cinayet işlendi… “Bu kadarı da olmaz” denilen cinayetin failleri ise anne ve baba. İranlı yönetmen Babak Khorramdin, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar sonucunda annesi ve babası tarafından öldürüldü. Khorramdin’in cesedi bir valiz içinde çöpe atılmış halde bulundu.

Daily Star’ın haberine göre oğullarının evlenmemesinden rahatsızlık duyan Khorramdin’in anne ve babası ünlü yönetmeni katletti.

Khorramdin’in cesedi başkent Tahran’ın Ekbatan bölgesinde bir çöpte bulundu.

Polisin verdiği ilk bilgilere göre Khorramdin’in vücudu parçalara ayrıldıktan sonra valizin içine konulmuştu.

Olay sonrası tutuklanan Khorramdin’in babası verdiği ilk ifadede suçunu itiraf ederek, “Aramızdaki sorunlar nedeniyle onu ilaç vererek bayılttım. Daha sonra bıçaklayarak öldürdüm. Vücudunu parçaladıktan sonra eşimle birlikte en yakın çöpe attım” dedi.

EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Khorramdin’in ölümünün, 20 yaşındaki Ali Fazeli Monfared’in eşcinsel olduğu gerekçesiyle erkek kardeşi tarafından katledilmesinden kısa süre gerçekleşmesi büyük yankı uyandırdı.

Iran International TV’de Orta Doğu analisti olarak görev yapan Jason Brodsky, “Babak Khorramdin’in korkunç ölümü, İran’daki aile içi şiddetin yalnızca son örneklerinden biri. Ali Fazeli Monfared ve Romina Ashfrafi kısa süre önce katledildi. Uluslararası toplumun bu konuda sessiz kalmaması gerekiyor” yorumunda bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.