Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz vefat etti - Haber 1Haber 1

Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz vefat etti

Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz vefat etti

19 Mayıs 2021 - 21:05

ABONE OL

Ünlü sanatçı Ankaralı Oğuz Yılmaz öldü iddiası sosyal medyada çok konuşulan olaylar arasında yer aldı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay iddiayı doğruladı. Akay, Oğuz Yılmaz’ın kalp krizi geçirerek vefat ettiğini duyurdu.

Kadraj Magazin’in aktardığına göre; Ankara oyun havalarının vazgeçilmez ismi Oğuz Yılmaz, vefat etti.

53 yaşındaki ünlü sanatçının kalp krizi geçirerek hayata veda ettiği öğrenildi.

Ankaralı Oğuz Yılmaz öldü mü? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Sanatçının yüz binlerce hayranı ise konuşulan bu iddianın doğru olup olmadığını merak ediyordu.

Twitter’dan paylaşım yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Oğuz Yımaz’ı maalesef kaybetmişiz. Ortak dostlarımızdan aldığım haber doğru. Kalp krizi geçirmiş ve maalesef kurtaramamışlar, mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

Ankara oyun havalarının vazgeçilmez ismi eğlenceli şarkılar yazan, beste yapan Oğuz Yılmaz 53 yaşında ve aslen Ankaralı. Sude adındakı kızı ile Uğur Böceğim şarkısını söyleyen Oğuz Yılmaz’ın 2 tane çocuğu vardır. İşte Oğuz Yılmaz hakkında merak edilenler…

Oğuz Yılmaz kimdir:
Oğuz Yılmaz, 25 Ekim 1968, Ankara doğumlu Türk şarkıcı, besteci ve söz yazarı. 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Müziği küçük yıllardan beri merak sarmıştır. Küçük yaşlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği müzik yarışmalarına girerek müziğe başlamıştır.

1989 yılında “Duydun mu? – Bi Denem” adında, ilk albümünü yayınlamıştır ve yaptığı bu şarkı satış rekorları kırmıştır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.