Mesut Özil transfer bitirecek - Haber 1Haber 1

Mesut Özil transfer bitirecek

Mesut Özil transfer bitirecek
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 14:18

82 okunma

Fenerbahçe’de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Sol bek için aranan isim Mesut Özil’in eski takımı Arsenal’de bulundu. 28 yaşındaki yıldız ismi, Mesut Özil ikna etti. Gökhan Gönül’le yeni sözleşme imzalamayan Fenerbahçe’de Atletico Madrid’in sağ beki Sime Vrsaljko için girişimlere başladı. Vedat Muriqi konusunda da sıcak gelişmeler sürüyor.

Sol bek için aranan isim Mesut Özil’in eski takımı Arsenal’de bulundu. 

Geçen sezonu kiralık olarak Schalke’de geçiren ve Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sead Kolasinac için devreye yakın dostu Mesut Özil girdi.

İspanyol Todofichajes internet sitesi de 28 yaşındaki Boşnak yıldızı, Özil’in ikna ettiğini yazdı. Defansta da görev yapabilen oyuncuyu Fenerbahçe, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Kariyerinde 352 resmi maça çıkan Kolasinac 28 gol, 39 asiste imza attı. Transfermarkt’a göre, 1.83 boyundaki Kolasinac’ın güncel piyasa değeri 6,5 milyon Euro.

Gökhan Gönül’le yeni sözleşme imzalamayan Fenerbahçe, Atletico Madrid’in sağ beki Sime Vrsaljko için girişimlere başladı. Fazla şans bulamadığı Atletico Madrid ile 2022’ye kadar sözleşmesini bulunan 29 yaşındaki Hırvat oyuncu için resmi görüşmelerin başladığı belirtildi.

Atletico oyuncuyu 5 yıl önce Sassuolo’dan 14 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. 

Öte yandan geçen sezon 17.5 milyon Euro’ya Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Muriqi’i kiralamayı hedefleyen sarı-lacivertli yönetim, İtalyan kulübüne teklifini iletti. Lazio’nun 2.5 milyon Euro olan yıllık ücretinin karşılanması halinde Muriqi’i kiralamaya sıcak baktıkları öne sürüldü.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.