Çaldığı bıçakla çocuk parkında dehşet saçtı! - Haber 1Haber 1

Çaldığı bıçakla çocuk parkında dehşet saçtı!

Çaldığı bıçakla çocuk parkında dehşet saçtı!

07 Temmuz 2021 - 16:52

ABONE OL

İstanbul Esenyurt’ta aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Çevrede bulunan bir züccaciye dükkanından bıçak çalan şüpheli, çocuk parkında buluştuğu İbrahim A.’yı bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüphelinin züccaciye dükkanından bıçak çaldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı adama yardıma koşan bir vatandaş, “Çocuklar, kadınlar vardı. Olayın en vahim durumu da çocukların uzaklaştırılması gerekiyordu. Ben seslendim. Onlar da şahit oldu” dedi.

Esenyurt’ta bulunan bir züccaciye mağazasından bıçak çalan şahıs, çocuk parkında buluştuğu İbrahim A.’yı bıçakladı. Çocukların gözü önünde yaşanan dehşette ağır yaralanan İbrahim A., kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüphelinin züccaciye dükkanından bıçak çaldığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.