Bir ilçeyi dolandırdı, ortadan kayboldu! - Haber 1Haber 1

Bir ilçeyi dolandırdı, ortadan kayboldu!

Bir ilçeyi dolandırdı, ortadan kayboldu!

09 Temmuz 2021 - 9:49

ABONE OL

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir fatura ödeme merkezini devralan F.S.A., bir ay boyunca tahsilat yaptıktan sonra ortadan kayboldu. Faturaları ödenmeyince soluğu gittikleri fatura ödeme merkezinde alanlar kapalı olduğunu görünce büyük şok yaşadı.

Orhan Gazi Mahallesi İstiklal Caddesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren fatura ödeme merkezini bir ay önce F.S.A. devraldı. Bir ay boyunca fatura tahsilatı yapan F.S.A. daha sonra eşyaları alarak, iş yerini kapattı. F.S.A.’nın iş yerinin kapalı olması üzerine başka yerlerde faturalarını ödemek isteyen vatandaşlar, bir önceki faturalarının ödenmediğini öğrenince şikayetçi oldu.

Son dakika... Bir ilçeyi böyle dolandırdı Akılalmaz olay: Paraları toplayıp gittiler

‘KOCA BİR İLÇENİN FATURA PARASINI TOPLAYIP GİTTİLER’

Vatandaşlara tahsilat makbuzu altında bir kağıt basıp verdiklerini söyleyen esnaf Hakan Kurt, “Buranın eski sahibi yasal bir şekilde fatura ödemesi alabiliyordu ve bunun bir teminatı vardı. Daha sonra burayı devretmek istedi ve internete ilan verdi. İlanda aylık şu kadar fatura alıyorum burayı devredeceğim, diye not yazmış. Daha sonra İstanbul’dan gelen bir kişi buranın karlı olduğunu görünce aldı. İnsanlar da yıllardır buraya ödeme yaptıkları için hiç şüphe duymamışlar. Kendilerine tahsilat makbuzu altında bir kağıt basıp veriyorlar. Bu kağıtta isim bile yok. İnsanlar fatura ödedik diye boş kağıda para verdiler. Daha sonra milletin parasını alıp topladılar ve şu anda da ortada yoklar. Şu an kapıya hiç gelmezse 50-60 kişi şikayet için geliyor. Bir ayda yapan sayıyı siz düşünün. Koca bir ilçenin fatura parasını toplayıp gittiler” dedi.

Son dakika... Bir ilçeyi böyle dolandırdı Akılalmaz olay: Paraları toplayıp gittiler

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.