Enerji içeceği diye alkol verip tecavüz etmiş! - Haber 1Haber 1

Enerji içeceği diye alkol verip tecavüz etmiş!

Enerji içeceği diye alkol verip tecavüz etmiş!

09 Temmuz 2021 - 12:54

ABONE OL

İstanbul’da pilot Hasan G.’nin, sosyal medyada tanıştığı genç kızı eğlence mekânı çıkışında evine götürüp tecavüz ettiği öne sürüldü!

İstanbul Sarıyer’de meydana gelen olayda 24 yaşındaki Reyhan C., sosyal medya uygulaması Instagram’da pilot Hasan G. ile tanıştı. Bir süre sonra ikili Şişli’de bir eğlence mekânında buluştu. İddiaya göre, genç kız mekânda alkol almak istemeyince Hasan G., alkol alması için ısrar etti. Bir süre alkol aldıktan sonra Hasan G. kızı, “Benim evime gidelim, sana zarar vermem. Ben bir babayım, bana güvenebilirsin. Senin bakire olduğunu biliyorum, zaten çocuğumu getirecekler böylelikle onunla da tanışmış olursun” diyerek güven verdi.

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre teklifi kabul eden Reyhan C. pilotla birlikte evine gitti. İdiaya göre; eve gider gitmez kapıyı kilitleyen Hasan G., kadını öpmeye başladı ve kendisine karşı koyan Reyhan C.’yi darp ederek tecavüz etti. Yaşadığı dehşetle korkudan ne yapacağını bilemeyen Reyhan C. sabaha kadar evde kaldı. Pilot uyandığında ise kadına yeniden istismarda bulunup ardından kapıya attı. Eşyalarını bile evden alamayan Reyhan C., polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. İç çamaşırlarını DNA örnekleri için savcılığa teslim eden kadının ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNA’SI TESPİT EDİLDİ

İfadesine başvurulan pilot, kadınla sosyal medyada tanıştığını, buluşmak için randevulaştığını, mekâna gittiklerini, alkol aldıklarını ve kadının isteği üzerine eve gittiklerini öne sürdü. DNA incelemesine gönderilen çamaşırlarda DNA profili tespit edilen pilot, birlikteliğin iki tarafın da istemesiyle gerçekleştiğini anlattı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık kadının beyanı sonrası Hasan G. hakkında ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’, ‘Nitelikli Cinsel Saldırı’ ve ‘Hakaret’ suçlarından iddianame düzenledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.