Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Gazze'ye destek gösterisi düzenlendi

BEYRUT (AA) – Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Gazze ile dayanışma ve

BEYRUT (AA) – Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Gazze ile dayanışma ve İsrail'i kınamak amacıyla gösteri düzenlendi.

Hamas, İslami Cihad Hareketi ve diğer Filistinli grupların çağrısı üzerine binlerce kişi, Beyrut'un en büyük camisi Muhammed Emin Camii önünde bir araya geldi.

Filistin ve Lübnan bayraklarının yanı sıra Hamas ve Hizbullah'a ait flamaları taşıyan göstericiler, İsrail ve ABD karşıtı sloganlar attı.

Eylemciler, AA muhabirine, İsrail'in 23 gündür kesintisiz saldırısı altındaki Gazze halkı ile dayanışma halinde olduklarını göstermek amacıyla toplandıklarını söyledi.

"Gazze yalnız değildir" ve "Gazze düşmeyecek" pankartları taşıyan eylemciler, başta İslam dünyası olmak üzere uluslararası topluma İsrail'in saldırıları karşısında sessiz kalmamaları çağrısı yaptı.

Gösteri sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.