Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitlis'te bazı yollara kaya düşme riskine karşı çelik ağlarla önlem alındı

BİTLİS (AA) – Bitlis'te bazı güzergahlarda kaya düşme riskine karşı

BİTLİS (AA) – Bitlis'te bazı güzergahlarda kaya düşme riskine karşı yamaçlara çelik ağ örüldü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler geçmiş yıllarda yaralanmalı kazalara neden olan kaya düşmelerinin oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.

AFAD İl Müdürlüğü birliğiyle riskli alanlarda önlemler alan belediye ekipleri, cadde ve yollara kaya düşme riski bulunan yamaçları çelik ağlarla kapladı.

Bu uygulamayla hem sürücülerin hem de yayaların güvenliği artırıldı.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, çelik ağlarla yapılan çalışmanın önemine işaret ederek, AFAD İl Müdürü Kerem Oruk ve teknik heyetiyle çalışma yapılacak alanları incelediklerini kaydetti.

Teknik ekiplerin tehlike arz eden bölgelerde çalışma başlattığını belirten Tanğlay, "Bu uygulamalar ilimizin farklı bölgelerinde de yapılacak. Vatandaşlarımızdan güvenlik önlemlerine destek olmalarını ve uyarıları dikkate almalarını istiyoruz." ifadesini kullandı.