Megan Denise Fox kimdir? - Haber 1Haber 1

Megan Denise Fox kimdir?

Son Güncelleme :

09 Ekim 2021 - 0:34

918 okunma
Megan Denise Fox kimdir?

Amerikan sinemasının polüler oyuhncularından Megan Denise Fox, şu sıralarda yeni filmi için hummalı bir çalışma içine girerken, hayranları onu daha çok merak etmeye başladı.

Peki Megan Fox kimdir?

İşte ünlü yıldızın hayatı….

MEGAN FOX KİMDİR?

16 Mayıs 1986’da Oak Ridge, Tennessee’de dünyaya gelen Megan Megan Denise Fox, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başladı. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşındı ve orada eğitimine devam etti. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başladı.

1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek Yarışması’nda çeşitli ödüller aldı. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen’a rakip gösteriloi. 1,63 m. boyunda olan Fox, biseksüel. 2007’den beri Brian Austin Green ile birlikte yaşıyor. Çift 2010 yılında evlendi. ilk çıktığı yıllarda Angelina jolie’ye benzerliği ile konuşuldu. 2010 yılında Eminem ve Rihanna’nın Love the way you lie klibinde oynadı. Rihanna ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. 27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi.

Megan Fox, Transformers serisi başta olmak üzere önemli çeşitli filmlerde rol aldı, Maxim, Rolling Stone ve FHM gibi dergilere kapak oldu.

İşte Amerikalı oyuncu, manken ve yapımcı Megan Fox’un filmografisi…
2001 Holiday in the Sun Brianna Direct-to-video
2003 Bad Boys II Stars-and-Stripes Bikini Kid Dancing Under Waterfall Uncredited extra
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen Carla Santini

2007 Transformers Mikaela Banes
2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes

2010 Jonah Hex Lilah Na Nai’a: Legend of the Dolphins Hawaiian Spinner Dolphins
2011 Friends with Kids Mary Jane
2012 The Dictator

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.