Alec Baldwin'in yanlışlıkla öldürdüğü yönetmen kimdir? - Haber 1Haber 1

Alec Baldwin’in yanlışlıkla öldürdüğü yönetmen kimdir?

Alec Baldwin’in yanlışlıkla öldürdüğü yönetmen kimdir?

23 Ekim 2021 - 11:48

ABONE OL

Dün Hollywood’u sarsan “set kazasında” Ünlü aktör Alec Baldwin’in yanlışlıkla açtığı ateşle hayatını kaybeden Halyna Hutchins, film sektörünün hızla yükselen yıldızlarından biriydi.

BBC’nin haberine göre, Halyna Hutchings, “Rust” (Pas) filminin setinde görüntü yönetmeni olarak çalışıyordu.

2020 yılında bağımsız süper kahraman filmi Archenemy’de de çalışan Hutchins’i, Amerikan Görüntü Yönetmenleri Derneği’nin çıkardığı dergi, 2019 yılında “yükselen bir yıldız” diye tanıtmıştı.

Archenemy yönetmeni Adam Egypt Mortimer, BBC’ye yaptığı açıklamada, Hutchins’in sette ölmesinin “gerçekten inanılmaz” olduğunu söyledi.

Mortimer, “Halyna kariyerinin henüz başlarında inanılmaz bir sanatçıydı ve bence insanlar onu gerçekten fark etmeye başlamıştı. Sette böyle bir kazada ölmüş olması akıl alır bir şey değil. Anlaşılabilir gibi görünmüyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.