Koronavirüs salgını ile ilgili şok iddia! - Haber 1Haber 1

Koronavirüs salgını ile ilgili şok iddia!

Koronavirüs salgını ile ilgili şok iddia!

22 Eylül 2021 - 15:57

ABONE OL

Koronavirüs salgını ile ilgili taa başından beri şüphe duyanları haklı çıkaracak bir gelişme oldum.

İşte dünyayı şoke eden o haberin ayrıntıları…

Drastic grubu yayınladığı belgelerle Çinli araştırmacıların salgından bir yıl önce koronavirüsleri yarasalara salıvermek için hibe teklifinde bulunduklarını açıkladı.

Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsünün kaynağı halen kesin olarak bilinmiyor, laboratuvar sızıntısı teorisi hala tartışma konusuyken Çin’den gelen bir Haber dünyada şok etkisi yarattı. Çinli bilim insanlarının salgından tam bir yıl önce 2018’de, koronavirüsün “yeni kimerik başak proteinlerini” içeren, cilde nüfuz eden nanoparçacıkları mağara yarasalarına salıvermek için hibe teklifinde bulundukları iddia edildi.

Konuya ilişkin belgeler, dünyanın dört bir yanından Koronavirüs salgınının kökenlerini araştıran bilim insanları tarafından kurulan web tabanlı bir ekip olan Drastic tarafından yayınlandı. Grup belgelerin isimsiz bir muhbir tarafından kendilerine gönderildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, EcoHealth Alliance’ın, ‘ileri ve tehlikeli’ araştırmasını yürütmek amacıyla Wuhan Viroloji Enstitüsü ile birlikte çalıştığı belirtildi.

FARELERE ENJEKTE ETMEK İSTEDİLER

2018 yılında Savunma İleri Araştırma Projeleri Ajansı’na (DARPA) sunulan hibe teklifinde, Wuhan Viroloji Enstitüsü tarafından toplanan ölümcül kimerik yarasa koronavirüslerinin “batified” farelere enjekte edilmesi öneriliyor.

HAVA YOLUYLA AŞI UYARISI

Grup, ‘DEFUSE’ olarak adlandırılan teklifin tam finansman için reddedildiğini, ancak kapının kısmi finansman için açık bırakıldığını söyledi.

Reddetme gerekçesinde “Peter Daszak tarafından yürütülen önerilen projenin yerel toplulukları riske atabileceği açıktır” ifadesi yer alırken, ekibin virüsü artırmanın veya havaya salınmasının tehlikelerini gerektiği gibi düşünmediği konusunda uyarıda bulunuldu.

Belgeleri yayınlayan grup bir açıklamasında “Hibe teklifi, bilimsel makaleler aracılığıyla halihazırda kamuya açık olan bazı araştırma unsurlarının yanı sıra, daha önce hiç kamuya açıklanmamış diğer unsurları da içeriyor. dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.