AA'nın geleneksel "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Haber 1Haber 1

AA'nın geleneksel “Yılın Fotoğrafları” oylaması

– Malezya’nın İstanbul Başkonsolosu Kadir, haber kategorisinde “Yangından kaçış”, yaşam kategorisinde ise “Ateşkesin ardındaki yaşam” fotoğrafını oyladı

AA'nın geleneksel “Yılın Fotoğrafları” oylaması

01 Aralık 2021 - 19:10

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Malezya'nın İstanbul Başkonsolosu Tengku Mohd Dzaraif Bin Raja Abdul Kadir, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyen Kadir, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki karelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak "haber" kategorisindeki fotoğrafları inceleyen Başkonsolos Kadir, oyunu "Yangından kaçış" başlıklı fotoğraf için kullandı.

Kadir'in, "yaşam" kategorisindeki seçimi "Ateşkesin ardındaki yaşam" başlıklı fotoğraf oldu.

"Spor" kategorisindeki oyunu "Renklerin dansı" başlıklı fotoğraftan yana kullanan Kadir, fotoğrafları çok başarılı bulduğunu ifade ederek, Anadolu Ajansı foto muhabirlerini tebrik etti.​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.