Altın da rekora koşuyor! - Haber 1Haber 1

Altın da rekora koşuyor!

Altın da rekora koşuyor!

11 Kasım 2021 - 12:56

ABONE OL

Altın fiyatlarında da tıpkı dolar gibi hareketlilik devam ediyor. ABD tarafından gelen haberlerle yön bulan altın güçlü yükseliş gösteriyor. ABD enflasyonunun yüksek gelmesinin ardından gram altın fiyatları 592 lira ile rekor kırdı.

Altın fiyatları ABD’de açıklanan enflasyon verisiyle daha da güçlendi. Yüzde 6.2 seviyesinde açıklanan ve beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verisi altında yükseliş ivmesini tetikledi.

Ons altın dün 1858 dolar seviyesine kadar yükseldi Saat 09:29 itibarıyla ons altın 1854 dolar seviyesinde bulunuyor. Gün içinde en düşük 1842 dolar, en yüksek de 1855 dolar seviyesi görüldü.

Gram altın da etkilendi

Ons altındaki yükselişin yanında döviz kurlarındaki hareketlilik gram altını yeni rekor seviyesine yükseltti. Gram altın 591.5 liradan alıcı buluyor. Gün içinde en düşük 584 lira, en yüksek 592.5 lira seviyesi görüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.