Beymen'den yılbaşı kampanyası - Haber 1Haber 1

Beymen'den yılbaşı kampanyası

Beymen'den yılbaşı kampanyası

05 Aralık 2022 - 13:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Beymen, yılbaşı dönemine özel "Happy Tasty Year" kampanyası başlattı.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, şirket, yeni yıl öncesi kişilerin sevdiklerini özel hissettirmesi için alternatif hediye seçenekleri sunuyor.

Dünyaca ünlü markaların 2022-2023 sonbahar-kış koleksiyonundaki özel ayakkabı ve çantalardan aksesuarlara, ev ürünlerinden niş parfümlere ve özel hediye setlerine sayısız hediye seçeneği Beymen'den ve şirketin online alışveriş sitesinden alınabiliyor.

Yılbaşı hediyelerini seçerken Beymen hediye danışmanlarından yardım almak mümkün. Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile ürünler, Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırılabiliyor.

Kadınlara özel hediye alternatifleri arasında ayakkabılar, çantalar, ışıltılı aksesuarlar ve şapkalar bulunuyor.

Erkekler için ise dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarından hediye seçimi yapılabiliyor. Sweatshirt ve trikolar, sneaker ayakkabılar, şapkalar, cüzdan, laptop ve tıraş çantaları, dünyaca ünlü niş parfümler erkekler için özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Öte yandan, 2023'e tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler için Beymen çikolata çeşitleri, Beymen badem ezmesi & Türk kahvesi seti, Beymen kolonya & lokum setleri arasından hediye seçimi de yapılabiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.