Bodrum'da deniz turizminde hareketlilik yaşanıyor - Haber 1Haber 1

Bodrum'da deniz turizminde hareketlilik yaşanıyor

– İki yolcu gemisi yanaşan iskelede, üzerinde helikopter bulunan 81 metre uzunluğundaki motor yat ilgi gördü

Bodrum'da deniz turizminde hareketlilik yaşanıyor

30 Mayıs 2022 - 21:55

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Yaz sezonuyla lüks motor yat ve yolcu gemisi trafiğiyle deniz turizminde hareketlilik yaşanan Muğla'nın Bodrum ilçesi, iki yolcu gemisini daha ağırladı.

23 Nisan'da sezonun ilk kruvaziyerinin demir attığı Bodrum'a, Marshall Adaları bayraklı 180 metre uzunluğundaki "Nautica" ve Yunanistan bayraklı 53 metrelik "Pan Orama" isimli gemi geldi.

Çoğunluğu Amerikalı 415 yolcusu olan "Nautica" ve çoğunluğu İngiliz 49 yolcusu bulunan diğer gemi, Bodrum Yolcu Limanı iskelesine yanaştırıldı.

Gemiden inen turistler, gümrük işlemlerinin ardından sahilde gezip çarşıda alışveriş yaptı. Bazıları tarihi yerleri ziyaret etti.

Yolcu gemilerinin yanaştırıldığı iskelede, üzerinde helikopter bulunan 81 metre uzunluğundaki "Air" isimli motor yat da dikkati çekti.

Sinema salonu, spa, asansör ve spor salonu gibi imkanlar bulunan Malta bayraklı yat, geçen yıl da ilçeye gelmiş ve yakıt ikmali yapılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.