Boyner, Boyner Dynamic'i sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor - Haber 1Haber 1

Boyner, Boyner Dynamic'i sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor

Boyner, Boyner Dynamic'i sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor

12 Ocak 2023 - 13:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Boyner, spor ve performansı öne çıkaran yepyeni mağaza konsepti Boyner Dynamic'i sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, dinamik yaşam stili ve spor tutkusunu deneyim ile birleştiren, spor stilinin en yeni ve seçkin koleksiyonlarını spor tutkunlarıyla buluşturan Boyner Dynamic'in İstanbul'daki ikinci noktası Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Yaşam tarzı sunan ve müşteri deneyimine odaklanan mağazalarıyla dikkati çeken Boyner, "Sporu Büyük Yaşa" mottosuyla Boyner Dynamic mağazasının ilkini Mall of İstanbul'da açmıştı.

Ocak ayında Cevahir ve Antalya Terracity'de açılan noktalarıyla büyümeye devam eden Boyner Dynamic, performans sporlarını öne çıkaran konsepti ile sporseverlerin uğrak noktası olmaya aday.

Boyner Dynamic'te 4 binden fazla ürün ve 50'yi aşkın marka yer alıyor. Nike, Adidas, Asics, Columbia, Skechers, New Balance, Joma, Salomon, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Reebok, Puma ve daha pek çok markanın koşudan basketbol ve futbola, atletizmden motor sporlarına, salon sporlarından outdoor aktivitelere kadar farklı koleksiyonları ve tamamlayıcı aksesuarları Boyner Dynamic'te zengin bir seçki ile yer alıyor.

Playstation alanı ve Sanal Gerçeklik meraklıları için VR odası olan mağazada oyun, eğlence ve spor trendleri bir arada sunuluyor.

– "Genç ve enerjik bir konsept yarattık"

Hayata geçirdikleri yeni konsept mağaza Boyner Dynamic ile ilgili açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, şunları kaydetti:

"Perakende dengelerin hızlı değiştiği en hareketli sektörlerin başında geliyor. Bu değişimin öncüsü olmak, takip edilmek ve ilkleri hayata geçirmek bizim DNA'mızda var. Şimdi Boyner Dynamic'le de yeni bir dönem başlatıyoruz. Performansa dayalı spor koleksiyonlarının öne çıktığı, dünyaca ünlü markaların özel seçkilerinin sadece Boyner Dynamic'te yer aldığı, oyun alanlarıyla eğlenirken yepyeni bir alışveriş deneyimi sunduğumuz, genç, enerjik ve benzersiz bir konsept yarattık. Yenilik konusunda sektörümüzün Kuzey Yıldızı olarak spor alışverişinin kodlarını yeniden yazdık.

Kendini her daim yenileyen, zamansız bir marka olmanın en büyük sırrı dinamik olmak. Yeni konseptimiz Boyner Dynamic ismiyle de bunu tescillemiş olduk. Hedeflerimizden biri sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de orta vadede Boyner Dynamic mağaza sayımızı artırarak, herkesi spor yapmaya teşvik etmenin yanı sıra aktif yaşamın önemi konusunda farkındalık yaratmak."

İyi yaşam kavramını önemsediklerini belirten Çamurdan, "Herkese iyi gelecek ve iyi hissettirecek ürünleri mağazalarımızda sunuyoruz. Müşterilerimiz artık daha sağlıklı ve rahat hissettikleri yaşamın kapılarını aralamaya başladı. Yapılan araştırmalar ve sektör verileri de gösteriyor ki şehir hayatının yüksek temposunda spor giyinmek kişileri iyi hissettiriyor. Özellikle son yıllarda alışveriş tercihlerinde 'rahat' hissetmek kilit rol oynuyor. Spor yapma bilinciyle öne çıkan bu giyim kodları bizim bu konudaki kaslarımızı daha iyi kullanmamızı sağladı ve spor giyimin yenilikçi destinasyonu olduk." ifadelerini kullandı.

Çamurdan, hayatın her anında aktif yaşamı çok önemsediklerini, aktif yaşamı desteklemek üzere hayata geçirdikleri ve 200'e yakın üyeden oluşan Boyner Dynamic Team koşu takımıyla kaptanlar eşliğinde her hafta koşu etkinlikleri düzenlediklerini anlattı.

Her ay bir Milli Atlet ya da farklı alanlarda uzmanlaşmış Master Trainer'laroh kendilerine eşlik ettiğini aktaran Çamurdan, 2023'te de Dynamic Team ile koşulara devam edeceklerini, Boyner Dynamic mağazalarıyla da fonksiyonel ve performansa dayalı markaları ve ürünleri bir arada sunarak aktif yaşamı odaklarına alacaklarını vurguladı.

Sporseverler Boyner Dynamic'te yer alan performansa dayalı spor giyim parçalarını yakından incelemek için Boyner Dynamic Cevahir, TerraCity Antalya ve Mall of İstanbul mağazalarını ziyaret edebilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.