Corendon Airlines, Peakwork ile iş birliğini güçlendirdi - Haber 1Haber 1

Corendon Airlines, Peakwork ile iş birliğini güçlendirdi

– Corendon Airlines’ın dinamik paket içerisindeki bilet satışlarının büyük bir kısmı Peakwork dağıtım altyapısı üzerinden sağlanıyor

Corendon Airlines, Peakwork ile iş birliğini güçlendirdi

05 Aralık 2022 - 13:50

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Corendon Airlines, uluslararası tur operatörlerinin ve OTA'ların kullandığı dinamik tur paketlerinde tercih edilen bir dağıtım sistemi sunan Peakwork ile 2017'den beri sürdürdüğü iş birliğini artırıyor.

Şirket açıklamasına göre, geçen yıllarda dijital altyapısını geliştirmeye, online satışlarını artırmaya ve optimizasyon hedefine odaklanan Corendon Airlines, dijital platformlarla entegrasyon iyileştirmeleri ile bu kanallardaki performans artırma çözümlerini geliştirmeye devam ediyor. Şirket, alternatif teknoloji altyapı ortaklıkları sayesinde uluslararası tur operatörleri, metasearch kanalları ve OTA'lar ile iş birliklerinin kapsamını genişletmeye ve satış ağını güçlendirmeye devam ediyor.

Yıl sonu değerlendirme toplantısında gündemde 2022 yılına dair şirket performansının yanı sıra gelecek sene yapılacak projeleri görüşülmek üzere Peakwork yöneticilerinden Uçuş Satın Alım Direktörü Christian Andersen ile Uçuş Proje Müdürü Tobias Loos, Corendon Airlines yöneticileri ile Corendon'un Antalya'da bulunan genel merkezinde bir araya geldi.

Dinamik tur paketlerinde gelişmiş dağıtım teknolojilerini sağlayan Peakwork ile 2017'den beri sürdürdüğü iş birliği kapsamında Corendon Airlines'ın dinamik paket içerisindeki bilet satışlarının büyük bir kısmı Peakwork dağıtım altyapısı üzerinden sağlanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.