Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim: Kıçımızı nasıl kurtaracağız? - Haber 1Haber 1

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim: Kıçımızı nasıl kurtaracağız?

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen 7. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, “”Bu faiz oranlarıyla firmaların büyümesi mümkün değil. Bırakın dünya markası olmayı kıçımızı nasıl kurtaracağız, şu anda bu aşamadayız” dedi.

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim: Kıçımızı nasıl kurtaracağız?

25 Mart 2018 - 11:47

ABONE OL

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen 7. Uludağ Ekonomi Zirvesi, çok farklı tartışmalara sahne oldu. Cumhuriyet’ten Şehriban Kıraç’ın haberine göre; Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, bu faiz oranlarıyla firmaların büyümesinin mümkün olmadığına dikkat çekerek, “Bırakın dünya markası olmayı kıçımızı nasıl kurtaracağız, şu anda bu aşamadayız. Banka yöneticilerimiz de burada merak etmeyin paranız güvende. Donumuza kadar ipotekliyiz” dedi. Zaim, hükümetin Turquality kararını eleştirerek, “Devletin aldığı kararlarda istikrarlı olması gerekiyor. Değiştirmemesi gerekiyor. Başta Turquality 5 yıldı şimdi tek ülkeyle sınırlıyor ve başının çaresine bak deniyor. Ekonomi Bakanlığı’nın tekrar bu kararı gözden geçirmesinde fayda var. Yola çıkıyorsunuz birden karar değişiyor” diye konuştu.

Cumhuriyet

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.