Dyson'ın yeni nesil saç şekillendirici ürünü Airwrap, Türkiye'de satışta - Haber 1Haber 1

Dyson'ın yeni nesil saç şekillendirici ürünü Airwrap, Türkiye'de satışta

– Saçları aşırı ısı olmadan, daha hızlı ve kolay şekillendirebilen ürün, enerji tüketimini azaltıyor

Dyson'ın yeni nesil saç şekillendirici ürünü Airwrap, Türkiye'de satışta

18 Nisan 2022 - 12:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Dyson'ın global anlamda çok sayıda ödül alan yeni nesil saç şekillendirici ürünü Airwrap, Türkiye'de satışa sunuldu.

Dyson açıklamasına göre, etkisi artırılan Airwrap, saçları aşırı ısı olmadan, daha hızlı ve kolay şekillendiriyor.

Soğuyabilen ve dönen uçlara sahip yeni nesil şekillendirici başlıklara sahip ürün, ısı hasarı olmadan buklelere ve dalgalara daha hızlı ve kolay ulaşılmasını sağlıyor. Bir önceki nesil şekillendiricide iki bukle başlığıyla elde edilen sonuçları tek bir başlıkla elde edebilen kullanıcılar, artık başlıkları değiştirmeye gerek kalmadan tüm saçı şekillendirebilme imkanı buluyor.

İki başlık etkisini bir araya getiren Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığı, aşırı ısı olmadan tek seferde elektriklenmeleri giderirken, bir dokunuşla güçlü bir kurutucuya dönüşüyor.

Dyson, daha önceki Airwrap saç şekillendiriciye sahip kullanıcılarına da sadece yeni başlıklarla kendi ürünlerini güncelleyebilme imkanı veriyor. Yeni ürün kullanılan enerji ve malzemeleri önemli ölçüde azaltıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.