Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, temizlik sektörü temsilcileriyle buluştu: - Haber 1Haber 1

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, temizlik sektörü temsilcileriyle buluştu:

– “Kamu olarak maliye politikası araçlarımızı etkin ve hızlı bir şekilde devreye aldığımız bu dönemde firmalarımızın da ortak mücadelemiz olan enflasyonla mücadelede atacağı tamamlayıcı nitelikteki cesur adımları önemsiyor ve değerli buluyoruz”

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, temizlik sektörü temsilcileriyle buluştu:

16 Mayıs 2022 - 18:30

ABONE OL

ANKARA (AA) – Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, maliye politikası araçlarının etkin ve hızlı bir şekilde devreye alındığı bu dönemde firmaların da enflasyonla mücadelede atacağı tamamlayıcı nitelikteki cesur adımları önemsediklerini ve değerli bulduklarını bildirdi.

Nebati, Twitter hesabından, temizlik sektörü temsilcileriyle yaptıkları toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

"Birlikten Berekete" temasıyla temizlik sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Nebati, şunları kaydetti:

"Kamu olarak maliye politikası araçlarımızı etkin ve hızlı bir şekilde devreye aldığımız bu dönemde firmalarımızın da ortak mücadelemiz olan enflasyonla mücadelede atacağı tamamlayıcı nitelikteki cesur adımları önemsiyor ve değerli buluyoruz. Tarihsel birikimlerimiz bize birlikten bereket doğduğunu öğretmiştir. Birlik içinde oldukça önümüzdeki engelleri de birlikte aşacak, daha müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.