Huawei Watch GT 3 SE, 2 haftalık pil ömrü sunuyor - Haber 1Haber 1

Huawei Watch GT 3 SE, 2 haftalık pil ömrü sunuyor

– Huawei Watch GT 3 SE, 2 haftalık sürekli kullanımı desteklemek için 451 mAh yüksek kapasiteli bir pil ve akıllı bir güç tasarrufu algoritması içeriyor

Huawei Watch GT 3 SE, 2 haftalık pil ömrü sunuyor

25 Kasım 2022 - 14:42

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Huawei Watch GT 3 SE, kablosuz ve ters şarjın yanı sıra 2 haftalık pil ömrü sunarak kullanıcıların kesintisiz şekilde saatin her türlü işlevinden günlerce faydalanmasını sağlıyor.

Şirket açıklamasına göre, pil ömrü her akıllı saat için önem taşıyor. Akıllı saatlerinin çoğu genellikle kısa pil ömrü ve sık sık şarj etme ihtiyacı nedeniyle efektif olarak kullanılamıyor. Bu durum, giyilebilir cihazdan en iyi şekilde yararlanmayı zorlaştırıyor.

Huawei Watch GT Serisi saatler, şarjlar arasında daha uzun süre dayanmak için yüksek kapasiteli piller ve akıllı güç tasarrufu algoritmaları kullanırken, üst düzey sağlık takibi ve gelişmiş uygulama etkileşimlerini destekliyor. İlk GT saat 2018'de tanıtıldı ve yeni bir giyilebilir akıllı cihaz yönelimini temsil eden 2 haftalık pil ömrü, bilime dayalı antrenmanları ve profesyonel düzeyde sağlık izlemesi sayesinde başarıya ulaştı.

Huawei Watch GT 3 SE, benzer giyilebilir cihazlardan daha iyi performans göstererek 2 haftalık sürekli kullanımı desteklemek için 451 mAh yüksek kapasiteli bir pil ve akıllı bir güç tasarrufu algoritması içeriyor. Saat aynı zamanda gerçek zamanlı sağlık takibi, müzik çalma ve bir dizi başka akıllı özellik sunuyor. Bunların tümü diğer birçok akıllı saatte gerekli olan sık sık şarj etmeyi gerektirmiyor.

– Güç tasarrufu modlarını dinamik olarak değiştirme yeteneğine sahip

Güç tasarrufu algoritması, performans ve güç tüketiminin asla çelişmemesini sağlamak için kullanım senaryosunu belirleme, takma durumu ve kullanıcının etkinliğine dayalı olarak optimum güç miktarını tahsis etme ve güç tasarrufu modlarını dinamik olarak değiştirme yeteneğine sahip.

Huawei Watch GT 3 SE, genellikle sadece pahalı akıllı saatlerde görülen kablosuz şarjı da destekliyor. Herhangi bir rahatsızlık veya tehlike riskini ortadan kaldıran metal temas içermeyen bir kablosuz şarj beşiği kullanıyor. Saat, ihtiyaç duyulduğunda bir Huawei telefon tarafından tersten şarj edilebiliyor.

Huawei Watch GT 3 SE'nin grafit siyahı ve vahşi yeşil renk seçenekleri sunan modelleri bulunuyor. Saatin 1,43 inçlik Corning Gorilla Glass AMOLED ekranı, 35,6 gramlık içi boş bir gövdenin üzerine oturuyor. Kasası dayanıklı güçlendirilmiş polimerden yapılan Huawei Watch GT 3 SE, Android ve iOS dahil Huawei olmayan akıllı telefonlarla da uyumlu.

Huawei Sağlık uygulamasını indirerek, akıllı saatin tüm izleme özelliklerini herhangi bir işletim sistemindeki kullanıcılar kullanabiliyor. Huawei Watch GT 3 SE'nin Huawei olmayan akıllı telefonlarla güçlü uyumluluğu, sadece sağlık ve zindelik izleme, uzun pil ömrü, Bluetooth çağrıları ve benzeri çeşitli temel özelliklerin desteklenmesine değil, aynı zamanda akıllı dinamik ayarlama planı ve sağlıklı yaşam yönetimi ile özelleştirilmiş koşu planı gibi özellikler de destekleniyor.

Huawei Watch GT 3 SE, 3 bin 699 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden son tüketici fiyatıyla satışa sunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.