Kiğılı'dan bayrama özel indirim kampanyası - Haber 1Haber 1

Kiğılı'dan bayrama özel indirim kampanyası

Kiğılı'dan bayrama özel indirim kampanyası

26 Nisan 2022 - 11:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Kiğılı'nın Ramazan Bayramı'na özel indirim fırsatları sunduğu kampanyası başladı.

Kiğılı'dan yapılan açıklamaya göre, bayrama özel ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 200 TL indirim uygulayan Kiğılı, 3 ve üzeri ürün alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Tişört, gömlek, ceket, triko, kazak ve takım elbiselerde seçili ürünlerde geçerli kampanyada, yeni sezon ürünleri ve erkeklere hitap eden yüzlerce seçenek bulunuyor.

Bayrama özel kampanyada yer alan sezonun en moda parçaları arasında yüzde yüz pamuk iplikten üretilerek sıcak havalarda teri emen ürünler, nanoteknolojik kumaşlardan oluşan, leke tutmayan ve ütü gerektirmeyen kıyafetler gibi çok sayıda seçenekler sunuluyor.

Kiğılı mağazalarında bulunan tüm ürünler kigili.com adresinden de satışa sunulurken tüm modelleri bir arada incelemek ve görmek isteyen müşteriler "Akıllı Alışveriş" uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat alışveriş yapabiliyor. İnternet adresinden alınan ürünler, 24 saatte adrese kargo ücreti olmadan teslim ediliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.