Petrol Ofisi, Texaco ürünlerini 27. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı'nda tanıttı - Haber 1Haber 1

Petrol Ofisi, Texaco ürünlerini 27. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı'nda tanıttı

Petrol Ofisi, Texaco ürünlerini 27. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı'nda tanıttı

06 Haziran 2023 - 11:45

ABONE OL

ANKARA (AA) – Petrol Ofisi, 27. ICCI-Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nda ziyaretçilere Texaco markalı ürünleri tanıttı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Enerji sektör liderlerinin buluştuğu fuara Petrol Ofisi Madeni Yağlar'ın Türkiye'de üretim ve satışını üstlendiği küresel madeni yağ markası Texaco da katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Direktörü Sezgin Gürsu, Texaco ürün gamında yer alan gaz motor yağları HDAX serisi ile buhar ve gaz türbini yağları GST serisi ürünlerini fuarda geniş kitlelere tanıtma imkanı bulduklarını kaydetti.

Gürsu, Türkiye'de HDAX 5200 ve HDAX 6500 olmak üzere iki farklı başlıkta ürün ürettiklerini belirterek, "Yakın zamanda da Türkiye'de üretimini yaptığımız HDAX ürün sayısı 6'ya, toplam ürün sayımız ise 22'ye yükselecek. Yaptığımız üretim, Texaco lisans anlaşması ve bu kapsamda Texaco onaylı baz yağ ve formülasyon ile yapılıyor. Ayrıca tüm HDAX serisi gaz motoru üreticilerinin OEM onaylarına da sahip." ifadelerini kullandı.

Gürsu, Texaco markalı ürünleri Türkiye geneline ulaştırırken eş zamanlı olarak pazarlama ve tanıtım çalışmalarına hız verdiklerine işaret ederek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Texaco binek araç serisi olan Havoline motor yağları portföyümüz de her geçen gün genişliyor. Yakın zamanda yeni nesil motorların ihtiyaç duyduğu yüksek performans gereksinimlerini karşılayan 0w20 ve 0w30 serisi ürünleri de portföyümüze ekledik. Bu süre zarfında önde gelen bir otomobil markasının da Türkiye'de servis dolum yağı olduk. Enerji sektörünü buluşturan böylesine önemli bir uluslararası organizasyonda Texaco ile yerimizi alarak, gelişmiş teknolojiye sahip ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Texaco'nun bu kadar kısa sürede bulduğu pozitif karşılık, bizim için mutluluk verici."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.