Rusya için yapılan balıkçı gemisi teslim edildi - Haber 1Haber 1

Rusya için yapılan balıkçı gemisi teslim edildi

– Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Tersan Tersanesi, süper fabrika balıkçı gemisi Georgiy Meshcheryakov’u Rusya’nın JSC “Okeanrybflot” şirketine teslim etti

Rusya için yapılan balıkçı gemisi teslim edildi

16 Kasım 2021 - 20:55

ABONE OL

YALOVA (AA) – Altınova'daki Tersan Tersanesi, NB1096 inşa numaralı süper fabrika balıkçı gemisi olarak bilinen Georgiy Meshcheryakov isimli gemiyi Rusya'nın JSC "Okeanrybflot" şirketine teslim etti.

Georgiy Meshcheryakov isimli balıkçı gemisi boyutu ve özellikleri ile dünyanın en büyük fabrika balıkçı gemileri arasında yer alıyor.

Okhotsk Denizi'nde balık avlamak üzerine inşa edilen gemi, 4 bin 700 metreküp toplam kargo ambarı kapasitesi ile günde 450 metrik ton ürünü dondurabiliyor. 11 ay boyunca denizde avlanma yapabilen Georgiy Meshcheryakov 2 yılda tamamlandı.

Skipsteknisk tarafından tasarlanan gemi, 108,2 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde inşa edildi. Gemi 150 kişilik konaklama kapasitesine sahip.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.