Sanatseverler, "Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle" sergisi için düzenlenen özel davette buluştu - Haber 1Haber 1

Sanatseverler, “Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle” sergisi için düzenlenen özel davette buluştu

Sanatseverler, “Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle” sergisi için düzenlenen özel davette buluştu

05 Şubat 2023 - 14:55

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Ali Elmacı'nın "Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle" sergisi onuruna Yapı Kredi Özel Bankacılık sponsorluğunda, Pilevneli ve Gentleman ortaklığı ile düzenlenen özel davette misafirler Pilevneli'de buluştu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, 100 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçı Ali Elmacı eşliğinde sergi turu ve kokteylin ardından sanatseverler, bir yemekte bir araya geldi.

Davete Yapı Kredi Özel Bankacılık müşterilerinin yanı sıra Emin Hitay, Murat Tabanlıoğlu, Melisa Şenolsun, Elif Dürüst, Hatice Aslan, Mehmet Nane, Gökhan Avcıoğlu, Levent Erden, Doğa Bursalı gibi iş ve sanat dünyasından isimler Pilevneli Gallery'de bir araya geldi.

Pilevneli'nin ev sahipliği yaptığı sergide Elmacı, son dönem kağıt ve tuval eserlerinin yanı sıra yönetmenliğini üstlendiği ve Bulut Reyhanoğlu prodüktörlüğünde hayata geçen 3 yeni kısa metraj sanat filmini sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Elmacı, gerek toplumsal gerekse kişisel durumları çarpıcı bir yorumla sunarken, kalıpları karikatürize ediyor. Kendi deyimiyle "çirkini resmettiği" yapıtları dramatik bir ironi ile yüklü olan sanatçı, seriler halinde ele aldığı çalışmalarında günümüz dünyasını tüm yönleriyle irdeliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.