SEDAŞ'tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması - Haber 1Haber 1

SEDAŞ'tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması

SEDAŞ'tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması

18 Mayıs 2023 - 10:15

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Darıca’da kutladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, SEDAŞ, toplumsal konularda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı "Tuvalimiz Trafolar" projesini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca’da devam ettirdi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Darıca’da da renkli görüntülere sahne oldu. SEDAŞ’ın genç mühendislere enerji sektöründe deneyim kazanma imkânı sunan "Stargate Yetenek Programı" mezunu SEDAŞ'lılar, alanında uzman ressamlarla iş birliği içerisinde "Tuvalimiz Trafolar" projesi için fırçalarla trafo boyadı. Bayram coşkusu, kapalı pazar önünde yer alan beton köşk tipi trafoya, genç mühendisler tarafından "Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" temalı yazı ile resmedildi.

SEDAŞ açıklamasında, "Her yıl coşkuyla kutladığımız 19 Mayıs, hem bir milletin bağımsızlık mücadelesinin sembolü hem de geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın neferi gençlerimizin bayramıdır. Ulu önderimizin sevdiği, gençlere armağan ettiği bayramımız kutlu olsun. Bu vesile ile bu günleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz." değerlendirmesine de yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.