Vestel'den Zonguldak Ereğli ve Karabük'te yeni ekspres mağazalar - Haber 1Haber 1

Vestel'den Zonguldak Ereğli ve Karabük'te yeni ekspres mağazalar

– Şirket, Ereğli’de ve Karabük’te açılan 5 ekspres mağazayla hızlı ürün karşılaştırma imkanı, aynı gün teslimat ve stok bulma gibi avantajlar sunuyor

Vestel'den Zonguldak Ereğli ve Karabük'te yeni ekspres mağazalar

05 Mayıs 2023 - 16:55

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Vestel, teknolojiyi pratik alışveriş deneyimiyle ile harmanlayan ekspres tipi mağazalarını Zonguldak Ereğli ve Karabük'te tüketiciler ile buluşturdu.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye genelinde hızla yaygınlaşan Vestel Ekspres mağaza konseptiyle büyümeye devam ediyor.

Yenilikçi ve modern tasarımı, geniş ürün yelpazesi ve dijital ekranlar üzerinden alışveriş seçeneğiyle dikkat çeken mağazalar, müşterilere pratik ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Açılışı gerçekleştirilen Ereğli'deki üç, Karabük'teki iki yeni Vestel Ekspres Mağazası ile birlikte kentlerdeki alışveriş deneyiminin iyileştirilmesi amaçlanırken, şirketin son teknoloji ürünleri, akıllı telefonlardan televizyonlara, beyaz eşyalardan küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede sunuluyor.

Mağaza Ekspres Zonguldak Ereğli, Ereğli Meydanbaşı, Ereğli Erdemir, Karabük Safranbolu ve Karabük Merkez mağazaları açılışa özel fırsatlarıyla tüm tüketicileri bekliyor. Vestel, ülke genelinde 210 aktif kurumsal ve ekspres mağazayla online alışveriş deneyimini tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.