Yarış kızışıyor... Halkbank, promosyon miktarını 34 bin 300 liraya çıkardı! - Haber 1Haber 1

Yarış kızışıyor… Halkbank, promosyon miktarını 34 bin 300 liraya çıkardı!

Yarış kızışıyor… Halkbank, promosyon miktarını 34 bin 300 liraya çıkardı!

13 Ağustos 2022 - 15:26

ABONE OL

Bankalar, çalışanların maaşları ile emeklilerin maaşlarını kendilerine çekebilmek için kıran kırana bir rekabete girdi. Son olarak Halkbank, promosyonda tam 34 Bin 300 TL promosyon ödemesi yapacağı öğrenildi. Diğer bankaların da bu yarışı hızlandırmaları ve promosyon miktarını artırmaları bekleniyor.

Emekli maaşına gelen zammın ardından bankalar promosyon için yarışa girdi. Emekli promosyonların ücretlerini arttıran bankalar yaptıkları kampanyalarla emeklilere fırsat kapısı sunmaya devam ediyor. Bu yarışa katılan Halkbank yaptığı dev promosyon kapmanyası ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Peki Halkbank emekliler için vereceği promosyon miktarı ne kadar, emekli promosyonu ne zaman bitecek?

Asgari ücret ve memur maaşlarının artırılmasının ardından emeklilerin maaşlarına da zam geldi. Zamlı maaşlarla birlikte bankalar promosyon yarışına girdi. Kampanya başlatan bankalar, emeklilerin maaşlarını kendilerinden almaları için için hızlı bir rekabete girişti. Halkbank ise emekli maaşlarını getirene tam 34 bin 300 TL promosyon ödemesi yapacak.

Peki Halkbank promosyonu ne zaman bitiyor? Halkbank 2022 emekli promosyonu sorgulama ve detaylar…

2022 HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

Gaziantep Üniversitesi’nde çalışan yaklaşık 5291 sağlık personeline tek seferde ödenecek olan 34.300 liralık maaş promosyon ihalesi yapıldı. İhale sonucuna göre Halk Bankası 34.300 TL, 15 Eylül‘de tek seferde sağlık çalışanlarının hesaplarına aktaracak. Öte yandan Türkiye’de maaş promosyonunda rekor kıran Halk Bankası, halen emeklilere 3 yıllığına 750 lira veriyor. Özel bankaların 7 bin 500 lira verdiği maaş promosyonunu arttırıp arttırmayacağı konusunda belirsizlik sürüyor.

Devlet bankalarında 'ortak ATM' dönemi

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN BİTİYOR?

Emekli maaşını Halkbank’a taşıyan kişiler 3 yıllık sözleşme imzalıyor. Sözleşmenin başlama tarihinden sonra 36 ay boyunca kişi emekli maaşını Halkbank’tan alıyor.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA TAŞINIR MI?

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyen kişiler bankaya müracat edip, taşıma işlemi için bankaya imzaladığı anlaşmayı fesh etmelidir. Kullanmadığı emekli promosyonunu da bankaya ödediği takdirde başka banka ile sözleşme imzalayabilir.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON SORGULAMA

Halkbank emekli promosyon sorgulamalarını uygulama üzerinden ya da size en yakın Halkbank şubelerinden öğrenebilirsiniz.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.